Kış Türlüsü

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500gr kuşbaşı et, 2adet pırasa, 3adet havuç, 2adet domates, 4adet patates, 2adet soğan, 100gr bamya, 50gr margarin, 2diş sarımsak, 1kaşık salça, su, tuz




HAZIRLANIŞI

Bütün sebzeleri yıkayıp doğrayın.(bamya doğranmayacak) Bir tencere içinde margarini eritin soğan ve sarımsağı kavurun. Eti ekleyip suyunu çekene kadar kavurun. Salçayı sulandırdıktan sonra etlerin üzerine dökün, kaynasın. Ardından patates dışındaki bütün sebzeleri ete katıp karıştırın. Sebzeler hafif öldükten sonra suyunu ve tuzunu ayarlayın. Orta ısıda sebzeler pişsin ardından patatesini ilave edin, 20dk daha kaynatın. Ilınınca servise sunun. (isterseniz 1adet kereviz de katabilirsiniz)

Anahtar Kelimeler: Kış Türlüsü tarifi, Kış Türlüsü nasıl hazırlanır, Kış Türlüsü nasıl yapılır, Kış Türlüsü yemek tarifi, Kış Türlüsü yapılışı