VİŞNELİ CHEESECAKE (pişirmeli)

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Fransız Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 paket kakaolu bisküvi,1 su bardağı toz şeker (2 parmak eksik olacak),6 çorba kaşığı tereyağı,1,5 kutu labne peyniri,2 adet yumurta,1 çay kaşığı vanilya,1 çay kaşığı limon suyu,1 kâse vişne




HAZIRLANIŞI

Bisküvileri ufalayıp, üzerine eritilmiş tereyağını ve şekeri ekledikten sonra iyice karıştırınız. Bunu kelepçeli kalıbın tabanına bastırarak yayınız.
Labne peynirini, limon suyunu, çırpılmış yumurtayı, vanilyayı krem kıvamına gelene kadar çırpınız. Bu karışımı bisküvilerin üzerine yayıp 180 derecede yarım saat pişiriniz. Ardından buzdolabında 2 saat bekletiniz.
Vişneli yaparsanız;1 paket vişne jölesini tarife göre hazırlayıp üzerine yayınız ve donması için bekletiniz. Son olarak vişneleri üzerine dizersiniz.

Anahtar Kelimeler: VİŞNELİ CHEESECAKE (pişirmeli) tarifi, VİŞNELİ CHEESECAKE (pişirmeli) nasıl hazırlanır, VİŞNELİ CHEESECAKE (pişirmeli) nasıl yapılır, VİŞNELİ CHEESECAKE (pişirmeli) yemek tarifi, VİŞNELİ CHEESECAKE (pişirmeli) yapılışı