Kuşbaşı Etli Patlıcan

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

200gr kuşbaşı et, 2adet patlıcan, 1adet soğan, 1adet domates, yeşilbiber




HAZIRLANIŞI

Patlıcanları ateşte közleyip kabuklarını soyunuz. Eti, domatesi, soğan ve biberi beraber pişirin. Payrex kabı yağlayın ve içine patlıcanları yerleştirin. Patlıcanların ortalarını açmış olun. Bu aralara etleri koyunuz. Kalan et sosunu da üzerine dökerek orta ısıdaki fırında 20dk pişiriniz.

Anahtar Kelimeler: Kuşbaşı Etli Patlıcan tarifi, Kuşbaşı Etli Patlıcan nasıl hazırlanır, Kuşbaşı Etli Patlıcan nasıl yapılır, Kuşbaşı Etli Patlıcan yemek tarifi, Kuşbaşı Etli Patlıcan yapılışı