Kabaklı Börek

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

½ kg kabak, 2adet yumurta, 6adet yufka, 1çaybardağı sıvıyağ, 1demet maydanoz, tuz




HAZIRLANIŞI

kabakların kabuklarını soyun ve ufak doğrayın. İçine maydanozu katın. Yufkaları ikiye bölünüz ve her parçaya yağ sürünüz. İçlerine harcı katıp dürün. Üzerlerine tekrar yağ sürün. kat kat tamamlayın, 160derecede fırında kızartın.

Anahtar Kelimeler: Kabaklı Börek tarifi, Kabaklı Börek nasıl hazırlanır, Kabaklı Börek nasıl yapılır, Kabaklı Börek yemek tarifi, Kabaklı Börek yapılışı