Ekose Tart

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

3adet yumurta, ½ kg un, 1 bardak şeker, 1paket margarin, 1paket kabartma tozu




HAZIRLANIŞI

Unu kabartma tozuyla karıştırınız. Yumurtaya şeker ve margarini katıp yoğurunuz. Yavaş yavaş unu ilave ederek hamur yapınız. Bu hamurdan bir parça ayırınız. Kalan kısmını, kullanacağınız tepsiye yayın ve içine marmelât dökünüz. Ayırdığınız hamurdan ince çubuklar yapınız. Bunları tartın üzerine çapraz sererek süsleyiniz. 160derece ısıda pişiriniz. Soğuk olarak servis ediniz.

Anahtar Kelimeler: Ekose Tart tarifi, Ekose Tart nasıl hazırlanır, Ekose Tart nasıl yapılır, Ekose Tart yemek tarifi, Ekose Tart yapılışı