Tuzlu Bisküvi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1bardak su, 1bardak zeytinyağı, 2kaşık sirke, 125gr margarin, 1tatlı kaşığı şeker, tuz, kabartma tozu, alabildiğine un, 1det yumurta sarısı, susam




HAZIRLANIŞI

Bir kap içinde su, zeytinyağı, margarin, sirke, şeker, tuz ve kabartma tozunu karıştırın. İçine yavaş yavaş un ekleyip hamur haline getirin. Sonra bu hamurdan parçalar alıp halka şekli verin. Üzerlerine yumurta sarısını sürüp susam serpin. Orta ısıdaki fırında pişiriniz.

Anahtar Kelimeler: Tuzlu Bisküvi tarifi, Tuzlu Bisküvi nasıl hazırlanır, Tuzlu Bisküvi nasıl yapılır, Tuzlu Bisküvi yemek tarifi, Tuzlu Bisküvi yapılışı