Zeytinyağlı Kereviz

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

5adet kereviz, 5adet havuç, 1adet soğan, 2adet limon, ½ bardak zeytinyağı, tuz




HAZIRLANIŞI

Kerevizleri soyun ve limonlu suda bekletin, sonra ortalarını oyarak havuçlarla beraber limonlu suda haşlayın. Haşladıktan sonra suyunu süzün ve hepsini halka halka doğrayın. Soğanı yağda kavurun içine tuz, bir limon suyu kereviz ve havuçlarını ekleyin. Su katın suyunu çekene kadar pişirin.

Anahtar Kelimeler: Zeytinyağlı Kereviz tarifi, Zeytinyağlı Kereviz nasıl hazırlanır, Zeytinyağlı Kereviz nasıl yapılır, Zeytinyağlı Kereviz yemek tarifi, Zeytinyağlı Kereviz yapılışı