Fındıklı Parfe

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Fransız Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

5adet yumurta, 2fincan şeker, 200gr çekilmiş fındık, kremşanti(500gr)




HAZIRLANIŞI

Yumurtayı şekerle beraber kısık ateşte benmari usulü çırpın. Kremşantiyi ve fındığın yarısını ilave edin karıştırın. Kullanacağınız kalıba yağlı kağıt serip karışımı dökün. Buzlukta bir gün bekletin. Servis edeceğiniz vakit kalıbı ters çevirin ve kalan fındıkla süsleyin.

Anahtar Kelimeler: Fındıklı Parfe tarifi, Fındıklı Parfe nasıl hazırlanır, Fındıklı Parfe nasıl yapılır, Fındıklı Parfe yemek tarifi, Fındıklı Parfe yapılışı