Viyana Pastası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Avusturya Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1paket margarin, 4bardak un, 1adet yumurta sarısı, 3kaşık yoğurt, 1paket vanilya, 1paket kabartma tozu, 1çay bardağı şeker,
Üzerine 1paket vanilyalı puding, süt, 2adet kivi, 10 adet çilek, üzüm, muz




HAZIRLANIŞI

Unu eleyip kabartma tozuyla karıştırın. Bir kap içinde margarin, yumurta sarısı, yoğurt, şeker ve vanilyayı çırpın. Unu ilave ederek hamur yapın. Kullanacağınız kalıbı yağlayın ve hamuru içine dökün. 170derecede 20dk kızartın. Vanilyalı pudingi hazırlayın. Meyveleri yıkayıp dilimleyin. Puding ve hamur soğusun. Hamuru kalıptan çıkarın ve pudingi her tarafına yedirin. Meyve dilimlerini dizin. Üzümleri serpin. Buzdolabında soğumaya bırakın. Soğuk olarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Viyana Pastası tarifi, Viyana Pastası nasıl hazırlanır, Viyana Pastası nasıl yapılır, Viyana Pastası yemek tarifi, Viyana Pastası yapılışı