Karışık Çorba

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet domates 2adet yeşilbiber, 3diş sarımsak, 50gr margarin, 1kaşık un, 1çay bardağı pirinç, 1kaşık salça, 6bardak tavuk suyu




HAZIRLANIŞI

Et suyunu hazırlayın. Pirinci yıkayın. Domatesi rendeleyin biberi doğrayın. Margarini eritin unu katıp kavurun. Salçayı domatesi biberi ve sarımsağı ilave edip örseleyin. Ardından et suyunu katıp kaynadığı vakit pirincini ekleyin. 10dk daha kaynatarak ateşten alın. Ilındığında servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Karışık Çorba tarifi, Karışık Çorba nasıl hazırlanır, Karışık Çorba nasıl yapılır, Karışık Çorba yemek tarifi, Karışık Çorba yapılışı