Şipitze Pasta

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Avusturya Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet ufak karnabahar, 3adet patates, 3adet yumurta, 3kaşık sıvıyağ, 3kaşık un, 100gr rendelenmiş kaşar peyniri, tuz




HAZIRLANIŞI

Karnabaharı buket gibi ayırın ve tuz katıp bir tencerede haşlayın. Patatesleri de haşlayın. Haşlanan patatesi karnabahar ve onun sıcak suyuyla beraber robottan geçirin, püre olsun. Üzerlerine yağ, yumurta, peynir ve tuz ekleyip tekrar karıştırın. Kalıbı yağlayıp karışımı dökün 170derecede pişirin. Sıcak olarak servise sunulur.

Anahtar Kelimeler: Şipitze Pasta tarifi, Şipitze Pasta nasıl hazırlanır, Şipitze Pasta nasıl yapılır, Şipitze Pasta yemek tarifi, Şipitze Pasta yapılışı