Fırında Kıymalı Kereviz

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

5adet kereviz, 2adet soğan, 1adet patates, 1kaşık salça, 150gr kıyma, ½ demet maydanoz, ½ limon, 100gr kaşar peyniri, 4kaşık sıvıyağ, tuz




HAZIRLANIŞI

Kerevizleri soyup yuvarlak dilimleyin. Bir tencere içinde limonlu suda haşlayın. Soğanı doğrayın ve kıymayla kavurun; salçayı, maydanozu ve tuzunu katın. Haşlanan kerevizleri fırın kabına dizin pişen harcı üzerine yedirin. Küp küp doğranmış patatesi koyun. Sıvıyağ ve kaşar peyniri serpin. 160 derecede kızartın.

Anahtar Kelimeler: Fırında Kıymalı Kereviz tarifi, Fırında Kıymalı Kereviz nasıl hazırlanır, Fırında Kıymalı Kereviz nasıl yapılır, Fırında Kıymalı Kereviz yemek tarifi, Fırında Kıymalı Kereviz yapılışı