Kabak Musakka

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kabak
250gr kıyma
3adet soğan
3adet domates
2kaşık margarin
2bardak su
1demet dereotu
tuz




HAZIRLANIŞI

Kabakları kazıyın, halka şeklinde doğrayıp suda haşlayın. Yumuşadıklarında suyunu süzün. Diğer sebzeleri de doğrayarak hazır edin. Bir kapta margarini eritip soğan ve kıymayı kavurun, onlar hallolunca rende domatesi ilave edin. Hepsi sote olunca süzdüğünüz kabakları ve suyu karıştırın orta ateşte pişirin. Üzerine kıyılmış dereotu serperek servis edin.

Anahtar Kelimeler: Kabak Musakka tarifi, Kabak Musakka nasıl hazırlanır, Kabak Musakka nasıl yapılır, Kabak Musakka yemek tarifi, Kabak Musakka yapılışı