Ballı Kestane

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kestane
4bardak pudra şekeri
½ bardak bal
1çaykaşığı tarçın




HAZIRLANIŞI

Kestaneleri bol suyla haşlayıp, suyunu süzün ve soğuyunca kabuklarını soyun. Ardından robotta çektirin, ufalanınca içine bal karıştırın. Bunları bir tabağa alıp üzerine pudra şekerini yayın; onun da üzerine tarçın serperek servis edin.

Anahtar Kelimeler: Ballı Kestane tarifi, Ballı Kestane nasıl hazırlanır, Ballı Kestane nasıl yapılır, Ballı Kestane yemek tarifi, Ballı Kestane yapılışı