Palamut Balığı Izgarası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2adet palamut balığı
½ bardak zeytinyağı
2kaşık salça
½ demet maydanoz
2kaşık tereyağı
tuz




HAZIRLANIŞI

Balıkları temizleyip dilimlere ayırın, tuz serpip 30dk dinlendirin. Üzerine az zeytinyağı gezdirip harmanlayın ve aralarda zeytinyağı sürerek ızgarada pişirin. Hepsi olunca servis tabağına alın. Üzerine erimiş ve salça karıştırılmış tereyağınız gezdirin. Maydanoz serpin. Sıcak olarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Palamut Balığı Izgarası tarifi, Palamut Balığı Izgarası nasıl hazırlanır, Palamut Balığı Izgarası nasıl yapılır, Palamut Balığı Izgarası yemek tarifi, Palamut Balığı Izgarası yapılışı