Güveçte Sebzeli Piliç

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 adettavuk
1 su bardağı taze fasulye
1 su bardağı taze ayıklanmış bamya
1 tane iri doğranmış soğan
3 tane küp doğranmış küçük domates,
1 küp doğranmış yeşil kabak
2 dilimlenmiş yeşil biber
1 bardak su
tuz , karabiber

6 kişilik




HAZIRLANIŞI

Tavuğu büyük parçalara ayırın. Biberi, soğanı ve diğer sebzeleri bir güveç kabına yerleştirip tavuk parçalarını da bu malzemenin üzerine ekleyin. Tuz ve karabiber de ilave edip orta sıcaklıktaki fırında ağzı kapalı olarak, 1 saat kadar pişirin.
Sıcak servis yapın.
AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Güveçte Sebzeli Piliç tarifi, Güveçte Sebzeli Piliç nasıl hazırlanır, Güveçte Sebzeli Piliç nasıl yapılır, Güveçte Sebzeli Piliç yemek tarifi, Güveçte Sebzeli Piliç yapılışı