Patatesli Dana Eti

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500gr kemiksiz dana eti
4adet patates
2adet soğan
1kaşık salça
3kaşık tereyağı
tuz
karabiber




HAZIRLANIŞI

Sebzeleri doğrayarak hazır edin. Bir tavada patatesleri az yağda sote edin. Başka bir tencerede de soğanı yağda kavurun, rengi dönünce sulandırdığınız salçayı karıştırın ve etleri ilave ederek kavurun. Et yumuşayınca patatesleri, tuzu, baharatı ve az su katın. Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirip servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Patatesli Dana Eti tarifi, Patatesli Dana Eti nasıl hazırlanır, Patatesli Dana Eti nasıl yapılır, Patatesli Dana Eti yemek tarifi, Patatesli Dana Eti yapılışı