Tavuklu Şark Pilavı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet tavuk
2bardak pirinç
1adet soğan
2adet domates
2kaşık margarin
tuz
su




HAZIRLANIŞI

Tavuğu haşlayın, yumuşayınca etini didin. Bir tencerede yağı kızdırın soğan ile tavukları koyun kızarsınlar rengi dönünce pirinci pirinç şişince de domatesi katın. Suyunu tuzunu ayarlayarak Pişmeye bırakın. 20dk dinlendirdikten sonra servis edin.

Anahtar Kelimeler: Tavuklu Şark Pilavı tarifi, Tavuklu Şark Pilavı nasıl hazırlanır, Tavuklu Şark Pilavı nasıl yapılır, Tavuklu Şark Pilavı yemek tarifi, Tavuklu Şark Pilavı yapılışı