Tereyağlı Havuç

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

5adet havuç
1kaşık tereyağı
tuz




HAZIRLANIŞI

Havuçları kazıyın julyen doğrayarak ve bir miktar(5dk) haşlayın. O suyu süzüp tekrardan su alın tuz ve tereyağını karıştırıp havuçları yeniden haşlayın. İkinci suyunu az koyunki çeksin. İster yoğurt ile; ister et yemeği yanında servis edin.

Anahtar Kelimeler: Tereyağlı Havuç tarifi, Tereyağlı Havuç nasıl hazırlanır, Tereyağlı Havuç nasıl yapılır, Tereyağlı Havuç yemek tarifi, Tereyağlı Havuç yapılışı