Etli Türlü

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500gr kuşbaşı et
3adet patlıcan
2adet kabak
3adet dolmalık biber
2adet domates
2adet soğan
200gr fasulye
200gr bamya
2 kaşık margarin
tuz, dereotu




HAZIRLANIŞI

Bütün sebzeleri gerektiği gibi ayıklayarak doğrayın hazır olsunlar. Bir tencerede yağı kızdırarak et ile soğanı kavurun. Et suyunu salıp çekince önce biberi o da örselenince domatesi karıştırın. Ardından diğer sebzeleri de katın, suyunu ve tuzunu ayarlayarak orta ateşte pişirin. Kıyılmış dereotu serperek servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Etli Türlü tarifi, Etli Türlü nasıl hazırlanır, Etli Türlü nasıl yapılır, Etli Türlü yemek tarifi, Etli Türlü yapılışı