Sığır Eti Yahnisi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg sığır eti
1adet kereviz
2adet havuç
1adet soğan
1kaşık salça
1kaşık un
2kaşık margarin
maydanoz tuz




HAZIRLANIŞI

Öncelikle bir tencere içinde eti kavurun, sebzeleri doğrayın. Et yumuşayınca soğanı ve salçayı karıştırın; sebzeleri ilave edin suyunu ve tuzunu ayarlayarak kaynamaya bırakın. Ocaktan almaya yakın unu katın koyulaşana kadar karıştırmaya devam edin.

Anahtar Kelimeler: Sığır Eti Yahnisi tarifi, Sığır Eti Yahnisi nasıl hazırlanır, Sığır Eti Yahnisi nasıl yapılır, Sığır Eti Yahnisi yemek tarifi, Sığır Eti Yahnisi yapılışı