Koyun Haşlaması

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg koyun eti
1adet kereviz
2adet havuç
4adet patates
10adet arpacık soğanı
maydanoz tuz su




HAZIRLANIŞI

Eti kol ya da döş kısmından almış olun, onu da bol suda iyice yumuşayana kadar haşlayın. Üzerinde biriken köpüğü ayırın, sebzeleri doğrayın. Et yumuşayınca sebzeleri karıştırın, kısık ateşte pişirmeye devam edin. Patates çabuk pişeceğinden sebzelerden en son onu koyun. Yemeğin kıvamı gelince kıyılmış maydanoz ile servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Koyun Haşlaması tarifi, Koyun Haşlaması nasıl hazırlanır, Koyun Haşlaması nasıl yapılır, Koyun Haşlaması yemek tarifi, Koyun Haşlaması yapılışı