Galetalı Piliç

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2adet piliç
2adet yumurta
2kaşık tereyağı
4kaşık un
½ kg galeta unu, tuz




HAZIRLANIŞI

Piliç etlerini parçalara ayırın, bir kapta yumurtaları kırın, unları da ayrı kaplara alın. Parçaladığınız etleri önce una sonra yumurtaya en son galeta unu olmak üzere sırayla bunlara bulayın ve erimiş tereyağında kızartın.

Anahtar Kelimeler: Galetalı Piliç tarifi, Galetalı Piliç nasıl hazırlanır, Galetalı Piliç nasıl yapılır, Galetalı Piliç yemek tarifi, Galetalı Piliç yapılışı