Çiğ Börek

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

3bardak un
500gr kıyma
2adet yumurta
2adet soğan
2kaşık zeytinyağı, tuz




HAZIRLANIŞI

Unu; yumurta, zeytinyağı, tuz ve ılık suyla karıştırarak hamur yapın, bezelere ayırıp dinlendirin. Soğanı rendeleyin, kıymayla karıştırın. 1bardak su ile karıştırın. Tuzunu serpin. Bezeleri açın, yufkanın yarısına kıymadan yayıp kapatın. Bunları da bol yağda önlü arkalı kızartıp servis edin.

Anahtar Kelimeler: Çiğ Börek tarifi, Çiğ Börek nasıl hazırlanır, Çiğ Börek nasıl yapılır, Çiğ Börek yemek tarifi, Çiğ Börek yapılışı