Havuç Kızartması

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500gr havuç
1adet soğan
2diş sarımsak
1fincan sıvıyağ
Tuz, yoğurt




HAZIRLANIŞI

Havuçları kazıyarak rende yapın. Yağı kızdırın; önce soğanı kavurun, havucu karıştırın. Suyunu salıp çekince ocaktan alın. Sarımsakları ezip yoğurt ile karıştırın ve servis tabağına aldığınız havucun üzerine dökün.

Anahtar Kelimeler: Havuç Kızartması tarifi, Havuç Kızartması nasıl hazırlanır, Havuç Kızartması nasıl yapılır, Havuç Kızartması yemek tarifi, Havuç Kızartması yapılışı