Bahçıvan Salatası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1bardak pirinç,
1adet haşlanmış havuç,
1fincan haşlanmış mısır,
1fincan haşlanmış bezelye,
5adet haşlanmış mantar,
3adet salatalık turşusu,
½ bardak sıvıyağ, ½ limon, tuz




HAZIRLANIŞI

Pirinci yıkayın, sıcak su ve 1kaşık sıvıyağda haşlayın. Soğuk sudan geçirip süzün. Diğer haşlanmış sebzelerle bir kap içinde karıştırın. Sıvıyağ, limon ve tuzu çırpın, bu sosu salataya gezdirin.

Anahtar Kelimeler: Bahçıvan Salatası tarifi, Bahçıvan Salatası nasıl hazırlanır, Bahçıvan Salatası nasıl yapılır, Bahçıvan Salatası yemek tarifi, Bahçıvan Salatası yapılışı