Patatesli Et Yemeği

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg dana puli
1adet soğan
4adet patates
1kaşık salça
Tuz, kırmızıbiber




HAZIRLANIŞI

Etleri kuşbaşı olarak suyunu salıp çekene kadar kavurun. Soğanı ekleyin, sotelensin. Salçayı ve baharatı karıştırın, patatesi ekleyin. 2bardak kadar da sıcak su katarak pişirin.

Anahtar Kelimeler: Patatesli Et Yemeği tarifi, Patatesli Et Yemeği nasıl hazırlanır, Patatesli Et Yemeği nasıl yapılır, Patatesli Et Yemeği yemek tarifi, Patatesli Et Yemeği yapılışı