Tereyağlı Patates Haşlama

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg sarı patates
1demet maydanoz
50gr margarin
30gr tereyağı
tuz




HAZIRLANIŞI

Patatesleri yıkayıp bir tencereye koyun, bol su ve tuz katıp haşlayın. Patatesler yumuşayınca tencereden çıkartın ve ılınınca kabuklarını soyun. Doğrayarak servis tabağına yerleştirin. Yağları eritip üzerine gezdirin, kıyılmış maydanoz serpip servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Tereyağlı Patates Haşlama tarifi, Tereyağlı Patates Haşlama nasıl hazırlanır, Tereyağlı Patates Haşlama nasıl yapılır, Tereyağlı Patates Haşlama yemek tarifi, Tereyağlı Patates Haşlama yapılışı