Tavuk Söğüşü

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet tavuk
tereyağı
tuz




HAZIRLANIŞI

Tavuğu temizleyip bir tencereye koyun. Üzerine bol su katarak kaynamaya bırakın, üzerinde biriken köpüğü ayırırsınınz. Kapağı kapalı şekilde yumuşayana kadar haşlayın. Pişen tavuğu sudan çıkartıp üzerine tereyağı sürüp soğumaya bırakın. Ilınınca da dilimlere bölerek servis edin. Yanında garnitür kullanın.

Anahtar Kelimeler: Tavuk Söğüşü tarifi, Tavuk Söğüşü nasıl hazırlanır, Tavuk Söğüşü nasıl yapılır, Tavuk Söğüşü yemek tarifi, Tavuk Söğüşü yapılışı