Fırında Salçalı Bonfile

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

750gr bonfile sığır eti
1fincan kırmızı şarap
3adet domates
1kaşık margarin
tuz




HAZIRLANIŞI

Bir tencerede yağı ve eti parçalamadan bütün olarak eti koyun. Fırını üstten ısıtarak tencereyi sürün arada ters yüz ederek 20dk pişirin. Et kızarınca tencereye şarabı dökün 5dk daha pişirin. Bu arada domatesleri rendeleyip yağsız pişirin, fırından çıkarttığınız etin üzerine yayın. Sıcak olarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Fırında Salçalı Bonfile tarifi, Fırında Salçalı Bonfile nasıl hazırlanır, Fırında Salçalı Bonfile nasıl yapılır, Fırında Salçalı Bonfile yemek tarifi, Fırında Salçalı Bonfile yapılışı