Paça Haşlama

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

12adet paça
12bardak su
2adet limon
½ kaşık zeytinyağı
tuz




HAZIRLANIŞI

Temizleyip tütsülediğiniz paçaları iyice yıkayın. Bir tencereye suyu ve yağı koyun, ½ kaşık tuz katın. Paçaları da içine atarak harlı ateşte kaynatın. Üzerinde biriken köpüğü ayırdıktan sonra kapağı kapalı şekilde kısık ateşte kaynatmaya devam edin.(8saat) paçalar iyice pişince limon sıkarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Paça Haşlama tarifi, Paça Haşlama nasıl hazırlanır, Paça Haşlama nasıl yapılır, Paça Haşlama yemek tarifi, Paça Haşlama yapılışı