Fırında Piliç Rotisi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 4

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

3adet piliç
80gr margarin
½ limon
1fincan su
tuz




HAZIRLANIŞI

Temizlenmiş piliçleri yıkayıp tuz ve limon ile ovun. Bunları bir tepsiye yerleştirip suyu ve margarini ekleyin. 180dereceli fırına sürdüğünüz tepsiyi 5dk aralarla çıkarıp tepsideki yağlı suyu piliçlerin üzerine gezdirin. Bu şekil 1saat pişirin ve fırının ısısını 150dereceye düşürün. Piliçlerin üzerine kapak kapatıp 10dk daha pişirin. Tepsideki yağ ile beraber servis tabağına çıkartın.

Anahtar Kelimeler: Fırında Piliç Rotisi tarifi, Fırında Piliç Rotisi nasıl hazırlanır, Fırında Piliç Rotisi nasıl yapılır, Fırında Piliç Rotisi yemek tarifi, Fırında Piliç Rotisi yapılışı