Suplena {237 Ml}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Üretimi Durdurulmuş ya da Üreticisi Bilinmeyen İlaçlar

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Beslenme Çözeltisi

Fiyat 0 TL





Formülü:

0.038 gr Taurin Solüsyon
60.6 gr Karbonhidrat Solüsyon
169 gr Su Solüsyon
7.1 gr Protein Solüsyon
22.7 gr Yağ Solüsyon
0.038 gr Karnitin Solüsyon
2 kcal/ml 475kcal/ml Kalori Solüsyon

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Böbrek hastalarına yönelik özel beslenme solüsyonudur. Protein, elektrolit ve sıvı kısıtlaması gereken hastalarda yüksek kalori, düşük protein derecesi ve düşük elektrolitli solüsyondur. Üremik hastaların diyet tedavisinde, azotlu atık ürünlerin ve elektrolitlerin birikimini minimal düzeyde tutmaya yardımcı olur. İlaç yüksek kalori ve düşük derecede protein içeren, düşük eloktrolitli bir özel beslenme ürünüdür. İlaç, üremik hastaların diyet tedavisinde, azotlu artık ürünlerinin ve elektrolitlerin birikmesini minumum seviyede tutarak, hastanın besinsel statüsünün sağlanmasına yardımcı olur. Önerilen diyete ek olarak veya tıbbi denetim altında tek başına besin kaynağı olarak kullanılabilir.

Kontrendikasyonları:

Yoktur.

Uyarılar/Önlemler:

Açmadan önce iyice çalkalanmalıdır. Açılan preparat 48 saat içinde kullanılmalıdır. Hekim kontrolünde kullanılmaz. Kutunun altındaki son kullanma tarihinden önce kullanınız. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Paranteral olarak kullanılmaz. Oral beslenme: Oda ısısında veya soğutulmuş olarak verilebilir. Tüple beslenme: Doktorun talimatlarını uygulayınız.. Akış hızı, volüm dilüsyon hastanın durumuna ve toleransına göre ayarlayınız. Tek başına beslenme kaynağı olarak kullanıldığında, ml'de 2 kcal içeren ürünler su açısından yetersiz kalabilir. Hastanın hidrasyon durumunu izleyiniz, ilave sıvı gereksinimi beslenme ile veya beslenmeden sonra, su verilerek karşılanmalıdır. Hazırlama ve kullanım esnasında kontaminasyondan kaçınılmalıdır. Yaşından küçük çocuklarda kullanılmaz.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Yoktur.

İlaç etkileşimleri:

Yoktur.

Kullanım şekli ve dozu:

Kalori yoğunluğu 2 kcal/ml olan ilacın bir kutusu 475 kcal sağlar. Açmadan önce iyice çalkalayınız. Açıldıktan sonra, üzeri olarak ve buzdolabında muhafaza edilmelidir. İlaç, açılmadan oda ısısında raf ömrü kadar saklanabilir. 48 saat içinde kullanıldığı taktirde atılmalıdır.
Anahtar Kelimeler: Suplena {237 Ml} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Suplena {237 Ml} yan etkileri, Suplena {237 Ml} fiyatı, ilaç bilgileri