Summers Eve

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Üretimi Durdurulmuş ya da Üreticisi Bilinmeyen İlaçlar

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Dekonjestan

Fiyat 0 TL





Formülü:

Sumatran tablet 100 mg, süksinat tuzu şeklinde sumatriptan baz içeren film tabletlerdir.Boyar madde olarak opaspraywhite içerir.

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

*Adet sırası ve sonrası dönem; enfeksiyonlara yakalanmadan en riskli dönemi teşkil etmektedir. Mikroorganizmalar için iyi bir kültür vasatı olan kanın temizlenmesi ve bozulan vajen pH'sını yeniden teşkili için SUMMER'S EVE duşlarından biri ile vajen temizliği yapılmalıdır.*Şayet enfeksiyon bulguları mevcut ise hem temizlik hemde tedavi amacı için Povidon iyod ihtiva eden SUMMER'S EVE MEDICATED DOUCHE kullanılır. Klinik olarak vajinal moniliasis, vajinalis vajiniitis, candida albicani, Trichomonas vajinalis ve Gardnerelle vajinalislerde etkilidir. *Vajinal iritasyon ve bu bölgedeki mikroorganizmaların meydana getirdiği kaşıntıyı gidermede .*Biriken normal vajinal akıntıların temizlenmesinde .Menstrasyon periyodunu takiben jenitel bölgenin temizlenmesinde.*Kişinin kendini herzaman temiz, ferah ve güvenli hissetmesini istediğinde.*Vajinal enfeksiyonlar nedeniyle verilmiş tıbbi tedavilerin etkinliğini arttırmak, irritasyon, kaşıntı ve kötü koku gibi akut septomların giderilmesi için SUMMER'S EVE DOUCHE'larından biri kullanılmalıdır.

Kontrendikasyonları:

Bildirilmemiştir.

Uyarılar/Önlemler:

Bildirilmemiştir.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Bildirilmemiştir.

İlaç etkileşimleri:

Bildirilmemiştir.

Kullanım şekli ve dozu:

7 gün süreyle günde bir kez kullanılmalıdır.Hijyenik şeffaf üst kılıf açılır.Sonra şişenin kapağı açılarak üst kapak yukarıya doğru kaldırılır.Dikkatli bir şekilde tıbbi paket açılır.İçeriği bu duş şişese dökülür.Kapak kapatıldıktan sonra karıştırılmak için şişe dairesel hareketlerle çevrilir.Bu işlemi takiben şişe ucundaki kapak sol elle , şişenin üst kısmında olan beyaz uzantı kısım diğer elle tutulur.Klink sesi duyuluncaya kadar yukarıya çekilir.Bu ses apereyin olduğunu belirtir.Sonra çıkıntı uç kısım 7 cm.'den fazla olmamak şartıyla vajen içine yani hazneye nazikçe yerleştirilerek yavaş yavaş şişe sıkılır.Bu işlem yapılırken meydana gelen vajen açılklığı kapatılmaz.Çünkü duş solüsyonu vajen içini yıkadıktan sonra serbestçe dışarı akabilmelidir.
Anahtar Kelimeler: Summers Eve prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Summers Eve yan etkileri, Summers Eve fiyatı, ilaç bilgileri