Skinsolv Sprey

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Berko İlaç ve Kimya Sanayi Ltd. Şti.

Etken Madde:

Kategori: Dermatoloji/Dermatoloji

Fiyat 0 TL





Formülü:


Aqua, Glycerin, Alcohol denat., Methyl Gluceth-10, PPG-26-Buteth-26,Cellulose Gum, Sodium Gluconate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Sodium Perborate, Isopropyl Alcohol, Sodium Methylparaben, Sodium Chloride, Citric Acid, Dimethicone Copolyol

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Berko ilaç Sedef Hastalığı ve egzama tedavisinde 4. Boyut olarak adlandırılan, yeni bir teknoloji olan Ardox-X® oksijen kompleksi içeren ürünleri Türkiye'ye getirmiş bulunmaktadır. Sedef Hastalığı ve egzama hastalıklarının tedavisinde kullanılmak amacıyla aşamalı olarak oksijen açığa çıkaran bir oksijen kompleksi 10 yıllık uzun bir çalışma sonucunda Hollanda'da geliştirilmiştir. SkinSolv®, Sedef Hastalığı ve egzamanın tedavisinde kullanılan, patentli Ardox-X® oksijen kompleksi içeren ürünlerdir.
SkinSolv Sprey: Tüm Vücut ve saçlı deride sulu yaralarda,
Kullanıldığı yerler:
- Psoriasis
- Egzema
- Kontakt Dermatit ve Atopik Dermatit
- Derinin diğer sulu ve kaşıntılı lezyonlarında
- Saçlı derinin diğer sulu ve kaşıntılı lezyonlarında

Kontrendikasyonları:

Bilinen  bir kontrendikasyonu olmamakla birlikte çinko sülfata hassasiyeti olanlar kullanmamalıdır.

Uyarılar/Önlemler:

Hamilelik/Çocuk Emzirme : Önerildiği şekilde kullanıldığı takdirde hamileliğin ilk üç ayından sonra ve çocuk emzirme döneminde kullanılmasında sakınca yoktur.

Yan etkiler/Advers etkiler:


Kullanım başlangıcında bazen şikayetler görülebilir.Ancak bu genelde birkaç gün içinde geçeceğinden kullanıma devam edilmelidir.SkinSolv parfüm ve kortikosteroidler içermemektedir.Ürünün herhangi bir alerjik etkisi bilinmemektedir.

İlaç etkileşimleri:

 

Kullanım şekli ve dozu:


SkinSolv Cilt Spreyi sıvı salgılayıcı cilt lezyonları için kullanılabilir.Özellikle tahriş olan cilt için ideal bir cilt spreyidir. Sprey şikayet bölgesini koruyucu bir tabaka ile kaplar. Sprey kokusuz ve transparandır. Günde birden çok ciltteki şikayet bölgesine sürülebilir. Cilt şikayetlerinde azalma söz konusu olduğunda kullanım sıklığı azaltılır.
Önerilen kullanım Şekli:
Günde iki ile üç kere Şikayet olan bölgeye uygulanır. Sprey hızlı kuruma özelliğine sahiptir.
Kullanım tavsiyesi
Sıvı salgılayıcı cilt Şikayetleri söz konusu olduğunda gündüzleri SkinSolv Cilt Spreyi, geceleri ise SkinSolv Cilt Balsamı kullanılabilir.
Anahtar Kelimeler: Skinsolv Sprey prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Skinsolv Sprey yan etkileri, Skinsolv Sprey fiyatı, ilaç bilgileri