Sistral-krem {20 GR Krem}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Üretimi Durdurulmuş ya da Üreticisi Bilinmeyen İlaçlar

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Antialerjik, Antihistaminik

Fiyat 0 TL





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Kaşınma ile birlikte görülen cilt hastalıkları ve bazı genel hastalıklar böcek sokması, serum hastalığı, alerjik nezle, mide barsak hastalıklarında kullanılır.

Kontrendikasyonları:

Parabenlere aşırı duyarlılığı olan kişilerde kontrendikedir. Özellikle süt çocukları ve küçük satıhlı yanıklarda kullanılmamalıdır.

Uyarılar/Önlemler:

Sistral krem suyla kolay yıkanabilir. Bir sıvağ ile hazırlanmıştır. sistral kremin haricen kullanılması hallerinde, eğer kullanılıyorsa sistral-c drajenin dozu azaltılmalıdır. Geniş satıhlı yanıklarda, iltahabı olanlarda anotomik değişikliğe uğramış deri kısımlarında veya özellikle bebeklerde geniş satıhlar halinde uygulandığında klorfenoksanmin hidroklarürrün yüksek miktarlarda perkutan resorbsiyonuna bağlı olarak yan etkiler ortaya çıkabilir. Bu gibi durumlarda nadir hallerde çocuklarda huzursuzluk, sersemlik hissi ve pupillalarda genişleme, yetişkinlerde yorgunluk ve ağız kuruluğu gelişebilir.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Geniş satıhlar halinde uygulandığında nadiren duyarlılık reaksiyonları ve yorgunluk görülebilir.

İlaç etkileşimleri:

1-Sismotil beraber kullanılırsa asenokumarolün etkisini arttırabilir. Oral antikoagülan alanlarda koagülasyon parametreleri dikkale izlenmelidir.2-Sismotil diazepam, benzodiazepinler ve etanolun absorpsiyon hızını attırırve bunların sedatif etkileri yükselir.3-Sismotil simetidin ve ranitidin absorpsiyon hızını arttırır. 4- Sismetidin ve ranitidin aktif maddenin biyoyararlılığını arttırı. 5- Antasidler sismotilin absorpsiyonunu azaltır. 6-Anti kolinerjikler sismotilin gastrointestinal motiliteyi arttırıcı etkisini azaltabilir. 7-Sismotil ile digoksin ve propranolol arasında etkileşim bildirilmemiştir.

Kullanım şekli ve dozu:

Doktor tarafından başka şekilde önerilmediği takdirde sistral krem derinin hastalıklı ve kaşıntılı kısımlarına günde birçok defa sürülebilir.
Anahtar Kelimeler: Sistral-krem {20 GR Krem} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Sistral-krem {20 GR Krem} yan etkileri, Sistral-krem {20 GR Krem} fiyatı, ilaç bilgileri