Sensitive Eyes Protein Removal {24 Tabletlik kutu}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Bausch-Lomb Sağlık ve Optik Ürünler Ticaret A.Ş.

Etken Madde:

Kategori: Duyu Organları/Lens temizleme tableti

Fiyat 0 TL





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Sensitive eyes Protein Removal tabletleri ile temizlenen lens protein tortularından ve onlarla bağlantılı mikroorganizmalarda arınır. Hem yumuşak hem de gaz geçirgen sert lensler ile kullanılır.

Kontrendikasyonları:

Bildirilmemiştir.

Uyarılar/Önlemler:

- Portein tabletli solüsyonu asla bir defadan fazla kullanmayınız. Yalnızca taze hazırlanmış solüsyon kullanınız ve derhal dökünüz.
- Göz doktorunuzun tavsiyelerine uyunuz. Aksi takdirde ciddi göz enfeksiyonları meydana gelebilir.
- Sürekli olarak göz tahrişinden şikayetciseniz veya bu şikayetleriniz artsa kullanmaya ara verip doktorunuza baş vurunuz.- Tabletler ağız yoluyla kullanılmaz.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Bildirilmemiştir.

İlaç etkileşimleri:

Yoktur.

Kullanım şekli ve dozu:

1- Sensetive Eyes Multi-Purpose solution ile lens kabınızın bölmelerini yıkadıktan sonra her bir bölmeyi çizgi hizasına kadar taze solüsyonla doldurunuz.2- Her bir lens bölmesinin içine bir adet protein temizleme tableti koyunuz, tabletler hemen köpürerek eriyecektir.3- Multi-Purpose solüsyonu ile temizlediğinizlensleri lenskabınızın bölmelerine yerleştiriniz.4- Lensleri protein temizleme tabletli solüsyonda en az 15 dakika bekletiniz. Protein artıklarının çok fazla olması halinde temizlik işlemi süresinin daha uzun tutulması veya bu işlemin daha sık tekrarlanması gerekebilir; ancak lensler Protein temizleme tabletli solüsyonda 12 saatten fazla bırakılmamalıdır.5- Bu süre sonundalensleri bölmelerinden çıkartınız. Lensleri Protein Removal tableti solüsyon artıklarından tümüyle temizlemek için herbir lensi Multi-Purpose solüsyonu ile iyice yıkayınız. 6-Lens kabında kalmış temizleme tabletli solüsyonu tamamen boşaltınız ve lens kabını Multi-Purpose solüsyonu ile tamamen çalkalayınız.7- Lensleri tekrar lens kabına yerleştiriniz ve 4 saat süreyle taze Multi-Purpose solüsyonunda bekletiniz. Kullanmadan önce lensler yıkanmalı ve dezenfekte edilemlidir.Multi-Purpose solüsyon içinde eritilmiş Protein temizleme tabletlerini haftada bir kez yada doktorunuzun tavsiye ettiği aralıklarla kullanınız.
Anahtar Kelimeler: Sensitive Eyes Protein Removal {24 Tabletlik kutu} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Sensitive Eyes Protein Removal {24 Tabletlik kutu} yan etkileri, Sensitive Eyes Protein Removal {24 Tabletlik kutu} fiyatı, ilaç bilgileri