Oksijenli Su {1000 ml'lik Renkli Cam Şişe}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Drogsan İlaçları Sanayi ve Tic. A.Ş.

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Antiseptik

Fiyat 0 TL





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Oksijenli su, antiseptik olarak yaygın bir kullanım alanına sahiptir. En çok cilt üzerindeki yaraların temizlenmesinde kullanılır. Köpürmenin yaptığı mekanik etkiyle doku parçaları yaradan uzaklaşır. Yarı yarıya sulandırılmış Oksijenli su akut stomatitlarin tedaavisinde ağız ve boğaz antiseptiği, ayrıca gargara olarak ta kullanılabilir.Diş hekimliğinde septik soketlerin temizlenmesinde ve kanal temizliğinde kullanılır. Kulak damlası olarak mumlaşmış kirlerin alınmasında kullanılır. Bu durumsda kullanılmadan önce 1/1,5 oranında seyreltilmelidir.

Kontrendikasyonları:

Kapalı vücut kavitlerinde enjeksiyonu sakıncalıdır. Kolon lavajında gaz embolisi ve kolon gangren tehlikesi vardır.

Uyarılar/Önlemler:

Kasinlikle içilmemelidir.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Oksijenli su ağız yıkamasında sık kullanılmamalıdır. Aksi taktirde dil üzerindeki papillaların hipertrofisine neden olur.

İlaç etkileşimleri:

Hidrojen peroksit çözeltileri, redükleyici ajanlar, organik maddeler, bazı metaller, metalik tuzlar, alkaliler, iyodlar, permanganatlar, ve diğer güçlü oksitleyici ajanlarile geçimsizdir.

Kullanım şekli ve dozu:

Hekim tarafından başka bir şekilde önerilmediği taktirde yaralara günde 2-3 kez dökülerek kullanılır. Ağzı sıkıca kapatılarak ışıktan korunmalı ve serin bir yerde saklanmalıdır.
Anahtar Kelimeler: Oksijenli Su {1000 ml'lik Renkli Cam Şişe} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Oksijenli Su {1000 ml'lik Renkli Cam Şişe} yan etkileri, Oksijenli Su {1000 ml'lik Renkli Cam Şişe} fiyatı, ilaç bilgileri