Easy Sept {360 ml Solüsyon (şişe)+ Katalitik diskli lens kabı}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Üretimi Durdurulmuş ya da Üreticisi Bilinmeyen İlaçlar

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Solüsyon

Fiyat 0 TL





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

easy SEPT sistemi %3 'lük Hiddrojen Peroksit solüsyonu, ve katalitik diskli lens kabından oluşur.easy SEPT % 3'lük Hidrojen Peroksit solüsyonu ve katalitik diskle birlikte kullanıldığında, mikro organizmaları bertaraf ederek yumuşak kontakt lensleri dezenfekte eder. Altı saat sonra nötralizasyon süreci tamamlanır ve Hidrojen Peroksit solüsyonu koruycu içermeyen saline solüsyonuna dönüşür. Ambalaj içeriğinde yer alan katalitik diskli bir lens kabı ihtiva eder. Yalnızca easy SEPT kutusu içinde bulunan katalitik diskli özel lens kabını kullanınız.Lens kabının disksiz kullanımı gözde yanma ve/veya batmaya neden olur.

Kontrendikasyonları:

-Birleşenlerinden ya da listelenmiş içeriklerinden herhangi birine allerjiniz olması durumunda kullanmayınız.-Termal dezenfeksiyon sistemlerinde kullanmayınız.

Uyarılar/Önlemler:

Önlemler:
Oda sıcaklığında saklayınız.
Her yeni easy SEPTşişesiyle birlikte katalitik lens kabınızıda değiştiriniz.35 kullanımdan sonra atınız.
Lens kabında kalan solüsyonu dökün, lens kabını easy SEPT solüsyonu ile iyice yıkayın ve kapağını açık bırakarak kurumasını sağlayın.
Lensler easy SEPTiçinde 24 saatten fazla saklanmışsa kullanma talimatına uygun olarak kabın içindeki easy SEPT solüsyonu yerine yenisini doldurunuz ve tekarar dezenfekte ediniz.
Lens kabını işaretli çizgini üzerinde easy SEPT solüsyonu ile doldurmayınız.
Lensler kabın içindeki yerlerine yerleştirilmeden easy SEPTsolüsyonu kaba doldurulmamalıdır.
Uyarılar: İlk kullanımdan 3 ay sonra geri kalan easy SEPT solüsyonunu ve lens kabını atınız.
Şişe kapağı açılmışsa yada yeni katalitik diskli lens kabı bulunmuyorsa kullanmayınız.
Lenslernizi gözünüze takmadan önce easy SEPT ile kesinlikle yıkayınız.
Easy SEPT içinde en az 6 saat bekletmeden lensleri takmayınız.Eğer nötralizasyon tamamlanmadan lensleri gözünüze takarsanız lensleri hemen gözünüzden çıkartınız ve gözlerinizi saline veya bol su ile yıkayınız.
Gözlerinizde aşırı tahriş ya da aşırı yaşarma meydan gelmesi, sürekli devam etmesi ya da artması, veya görmenin bozulması durunmunda kullanımına son verin ve hemen göz doktorunuza danışın.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Bildirilmemişitir.

İlaç etkileşimleri:

Yoktur.

Kullanım şekli ve dozu:

1-Leslerinizi kullanmadamn önce mutlaka ellerinizi yıkayın ve kurulayın.2-easy SEPTlens kabının kapağını açın.3-Sol kontakt lensinizi kalp işaretli kapağın içine koyun.4-Sağ kontakt lensinizi diğer kapağın içine koyun.5-Lens kabını işaretli yere kadar easy SEPT solüsyonu ile doldurun Not:easy SEPT solüsyonu, lensler yerlerine yerleştirilmeden önce kaba doldurmalıdır.Bu şekilde, lensler easy SEPT solüsyonuna daldırılana dek nötralizasyon başlamaz.6-Lenslerin bulunduğu üst parçayı lens kabına dikkatlice takın ve lens kabını nazikçe çalkalayın.7- Lenslerinizi easy SEPT solüsyıonunda tüm gece boyu ya da en az altı saat bekletin.8- en az altı sat sonra lens kabını çalkalayın, lenleri içinden alın gözünüze takın. Doktorunuz tarafından önerildiği taktirde, lensleri gözünüze takmadan önce saline solüsyonu ile duulayabilirsiniz.9- Lens kabında kalan solüsyonu dökün, lens kabını easy SEPT solüsyonu ile iyice yıkayın ve kapağını açık bırakarak kurumasını sağlayın.
Anahtar Kelimeler: Easy Sept {360 ml Solüsyon (şişe)+ Katalitik diskli lens kabı} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Easy Sept {360 ml Solüsyon (şişe)+ Katalitik diskli lens kabı} yan etkileri, Easy Sept {360 ml Solüsyon (şişe)+ Katalitik diskli lens kabı} fiyatı, ilaç bilgileri