Di-pro Oleseum 1 Ml 2 Ampul

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Organon İlaçları A.Ş.

Etken Madde: Estradiol Benzoat + Progesteron

Kategori: Diğer/Menstrüel Siklus Düzenleyici

Fiyat 0 TL

Barkod No 8699513750025





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Siklus bozukluklarında kullanılır. Primer ve sekonder amenore, oligomenore, hipomenore ve belirgin organik bozukluğa bağlı olmayan disfonksiyonel kanamalarda endikedir.

Kontrendikasyonları:

Herpetik ve mikotik keratit, göz tüberkülozu, glokom anamnezi, gözün tüm bakteriyel ve viral enfeksiyonları, gözün ve kulağın fungal enfeksiyonları, preparatın herhangi bir komponent'ine aşırı duyarlılık, kulak zarı perfore olan hastalar.

Uyarılar/Önlemler:

Gebelik, kardiyovasküler veya serebral bozukluklar, hormonal kökenli tümörler, endometrium hiperplazisi, porfiria, hiperlipoproteinemi, hipertansiyon, ağır karaciğer bozuklukları ve kolestatik sarılıkta kullanılmaz. Gebelik teşhisi, düşük tehdidi ve itiyadi düşükte kullanılmaz. Tromboembolizm belirti tedavinin kesilmesini gerektirir.

Yan etkiler/Advers etkiler:

.Özellikle uzun süren tedavilerde göz sinirlerinde harabiyet, glokom, görüş alanı ve görüş berraklığında azalma, posterior subkapsüler katarakt oluşumu, nadiren gözde yanma, batma.

İlaç etkileşimleri:

Yoktur.

Kullanım şekli ve dozu:

1 ampul/gün derin i.m injeksiyon yoluyla 2-5 gün süreyle kullanılır. Tedavi en az 3 menstrüel siklusda tekrarlanmalıdır.
Anahtar Kelimeler: Di-pro Oleseum 1 Ml 2 Ampul prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Di-pro Oleseum 1 Ml 2 Ampul yan etkileri, Di-pro Oleseum 1 Ml 2 Ampul fiyatı, ilaç bilgileri