Dermo Trosyd %1 Losyon

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Üretimi Durdurulmuş ya da Üreticisi Bilinmeyen İlaçlar

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Antifungal

Fiyat 0 TL





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Duyarlı mantarların sebep olduğu deri enfeksiyonlarının bu arada Candidaya bağlı ya da Candida ile komplike çocuk bezi pişiklerin tedavisinde, ayrıca duyarlı gram-pozitif bakterilerle koplike olmuş vakalarda endikedir.Tinea pedis,tinea kruris, tinea korporis ve tinea unguium gibi enfeksiyonlar DERMO-TROSYD tedavisine iyi cevap verirler.

Kontrendikasyonları:

Daha önce imidazol grubu antifungal ajanlara verilen deri preparatlarındaki diğer maddelere karşı aşırı hassasiyet göstermiş kişilerde kontrendikedir.Hamilelerde kullanılmamalıdır.

Uyarılar/Önlemler:

DERMO_TROSYD deri preparatşları oftalmik olarak kullanılmaz.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Lokal uygulamada çok iyi tolere edilir ve ilacın deri üzerindeki uygulamasında hiçbir sistemik yan etki gözlenmemiştir.Bazı hastalarda lokal iritasyon semptomları bildirilmiştir.Bunlar genellikle tedavinin ilk haftasında görülür, hafif ve geçicidirler.Ancak Dermo-Trosyd kullanımı ile duyarlılık reaksiyonu meydana gelirse, tedavi kesilmeli ve uygun terapi tatbik edilmelidir.Çok uzun süre kullanıldığında sistemik toksik tesirler görülebilir.

İlaç etkileşimleri:

Tiokonazolün bugüne kadar herhangi bir etkileşimi bildirilmemiştir.

Kullanım şekli ve dozu:

Losyon bütün hastalıklı yüzeylere ve etrafındaki deriye günde 2 defa parmak uçları ile veya bir pamuk yumağı ile hafif hafif masaj yapar gibi uygulanmalıdır. Enfeksiyona neden olan organizmanın cinsine ve organizmanın yerine bağlı olarak iyileşme için gerekli tedavi süresi hastadan hastaya değişir 7 günlük tedavi Pitiriyazis versikolorlu hastaların büyük bir kısmında yeterlidir fakat şiddetli tinea pedis'te özellikle kronik hiperkeratotik tiplerinde altı haftaya süren tedavi gerekebilir. Diğern bölgelerdeki dermatofit enfeksiyonları kandidiyazis ve eritrasmada gereken tedavi süresi genellikle 2-4 haftadır.
Anahtar Kelimeler: Dermo Trosyd %1 Losyon prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Dermo Trosyd %1 Losyon yan etkileri, Dermo Trosyd %1 Losyon fiyatı, ilaç bilgileri