Coryban-d {300 Mg 20 Kapsül}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Üretimi Durdurulmuş ya da Üreticisi Bilinmeyen İlaçlar

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Analjezik, Antihistaminik, Nazal Dekonjestan

Fiyat 0 TL





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Adale ağrısı, atetli durumlar, baş ağrısı, nezleyle birlikte görülen burun konjesyonunda endikedir. Sebebe yönelik tedavi edici değil semptomatik tedavi için kullanılır.

Kontrendikasyonları:

12 yaşından küçük çocuklarda kullanılmamalıdır.Preparatın bilişiminde bunlunan herhangi bir maddeye karşı hassasiyeti olan kişilerde kullanılmamalıdır.

Uyarılar/Önlemler:

Sedatif veya trankilizanlar ile tedavi edilenler hekime danışmadan ilacı kullanmamalıdırlar.Günde 4 kapsülden fazla ve 12 yaşından küçük çocuklarda kullanılmaz. Alkollü içkiler ve sedatif ilaçlarla birlikte kullanılmaz. Duyarlı kişiler, glokom, hipertansiyon, kalp hastalığı, diyabet ve tiroidlilerde kullanılmaz. Motorlu araç vb.dikkat gerektiren işleri yaparken dikkatli olunması gerektiği konusunda hasta uyarılmalıdır.Gebe ve emziren anneler doktora danışmadan ilacı kullanmamalıdırlar.
Gebe ve emziren anneler doktara danışmadan bu ilacı kullanmamalıdırlar.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Uyuklama yapabilir.Alkol bu etkiyi arttırır.Tavsiye edilen dozlar aşılmamalıdır. Yüksek dozlarda sinirlilik,baş dönmesi, uykusuzluk, ve çocuklarda artmış uyarıbilirliğe sebeb olur.
Allerjik reaksiyonlar gibi yan etkiler görülebilir.

İlaç etkileşimleri:

Yüksek kan basıncı ve depresyon tedavisi için ilaç kullanan erişkin veya çocuklar bu ilacı kullanmadan önce hekime danışmalıdırlar.

Kullanım şekli ve dozu:

Büyükler24 saatte 4 kapsülü geçmemek üzere her 4 saatte bir, 1 kapsül. Semptomlar devam ettiği takdirde doktora danışılmalıdır. 3 günden fazla tatbik edimemelidir.
Anahtar Kelimeler: Coryban-d {300 Mg 20 Kapsül} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Coryban-d {300 Mg 20 Kapsül} yan etkileri, Coryban-d {300 Mg 20 Kapsül} fiyatı, ilaç bilgileri