Combizym {30 Draje}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Üretimi Durdurulmuş ya da Üreticisi Bilinmeyen İlaçlar

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Enzim

Fiyat 0 TL





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Pankreasın fibrokistik hastalıkları, kronik pankreatit ve diğer sebeplere bağlı pankreatik enzim yetmezliklerinde; özel diyetler veya oburluk, ilaç tahammülsüzlüğü, yaşlılık, enfeksiyon hastalıkları, ameliyat nekahatleri, çiğneme noksanlıkları gibi muhtelif sebeplerle gıdaların sindiriminin yetersiz olması sonucu ortaya çıkan: flatulans, mide şişkinlik ve yanması, gaz, karında gerginlik, ishal, steatore şikayeti olanlarda kullanılır. Gastrektomili hastalarda husule gelebilen fitobezoarların selülaz verilerek iyileştirilebilmesi; bu gibi hastalarda dispeptik şikayetler için olduğu kadar koruyucu olarakda COMBİZYM kullanılmasını haklı göstermektedir.

Kontrendikasyonları:

Preparat içeriğindeki maddelere karşı aşırı duyarlılığı olan kimselerde kontrendikedir.

Uyarılar/Önlemler:

Bildirilmemiştir.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Yoktur. Aşırı dozda kullanılması ishal veya diğer geçici bağırsak bozukluğu yapabilir. Çok aşırı dozların hiperürikozüri ve hiperürisemi yaptığı bildirilmiştir.

İlaç etkileşimleri:

Antasit ve histamin H2 reseptör antagonisti ilaçlar mide asiditesini normalleştirerek buna bağlı olabilen enziminaktivasyonunu azaltabilir.

Kullanım şekli ve dozu:

Doktorun başka bir tavsiyesi olmadığı taktirde yemekler esnasında 1-2 draje çiğnemeden yutulur, gerektiğinde doz arttırılabilir.
Anahtar Kelimeler: Combizym {30 Draje} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Combizym {30 Draje} yan etkileri, Combizym {30 Draje} fiyatı, ilaç bilgileri