Xamamina 50 Mg 20 Tablet

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Adilna & Sanovel İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Etken Madde: Dimenhidrinat

Kategori: Diğer/Antiemetik

Fiyat 0 TL

Barkod No 8699537010068





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Bütün araç tutmaları, elektro şok kusmaları, gebelik, hipertansif veritigo, labirentit, meniere sendromu, migren, postnarkotik ve postoperatif, radyasyon hastalığında endikedir.

Kontrendikasyonları:

Yoktur.

Uyarılar/Önlemler:

Gebelik kusmalarında, sabah yataktan kalkmadan yarım saat önce ve araç tutmalarında yolculuğa çıkmadan yarım saat önce alınmalıdır. Meydana getirebileceği yorgunluk ve uyku halinden dolay araç, kullananların uyarılması gerekir.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Yoktur.

İlaç etkileşimleri:

Latanoprost'un göz içi basıncını düşürücü etkisinin, beta-adrenerjik antagonistler (timolol), adrenerjik agonistler (dipivalil epinefrin), karbonik anhidraz inhibitörleri (asetazolamid), ve en azından kısmi olarak da kolinerjik agonistlerle (pilokarpin) aditif olduğu kısa süreli klinik çalışmalarda gösterilmiştir.

Kullanım şekli ve dozu:

Semptom başlamadan 1/2 saat önce kullanılmak üzere 1-2 tablet kullanılır. Bu doz gerektiginde günde 3-4 defa tekrarlanabilir. Çocuklarda yaşlarına göre bu miktarın 1/2-1/4'ü kullanılır.
Anahtar Kelimeler: Xamamina 50 Mg 20 Tablet prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Xamamina 50 Mg 20 Tablet yan etkileri, Xamamina 50 Mg 20 Tablet fiyatı, ilaç bilgileri