Survector {100 Mg 60 Tablet}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Üretimi Durdurulmuş ya da Üreticisi Bilinmeyen İlaçlar

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Antidepresan

Fiyat 0 TL





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Depresyonda endikedir.

Kontrendikasyonları:

Huntington Kore, M.A.O inhibitörleri ile birlikte, Amieptine ile bağlantılı bir hepatit geçmişi olanlarda kontrendikedir.

Uyarılar/Önlemler:

Suisid nedeni ile, hastalar özellikle tedavinin başlangıcında izlenmelidir. Karın ağrısı, yorgunluk, anoreksi, sürekli mide bulantısı, miyalji, artrodini, ya da kökeni belirli olamyan ateş görülmesi durumunda serum hepatik enzimlerinin ölçülmesi önerilir. Bu enzimlerin düzeyi yükselmiş ve bundan önemlisi sarılık varsa tedavi kesilmelidir. Bu ilaç bu gibi hastalara yeniden uygulanmamalıdır.
Survectör hastayı anksiete'nin spefisik tedavisinden muaf tutmaz. Hastanın genel anesteziden geçmesi gerekiyorsa, operasyonda 24 ya da 48 saat önce Survectör tedavisi kesilmelidir. Eğer acil bir ameliyat gerekiyorsa ilacın önceden kesilmesi söz konusu olamdığından, ameliyat sırasında hasta dikkatle izlenmelidir. Gebelikte risk belirlenmemiştir. Yeterli bilgi olmamasından dolayı tedavi boyunca emzirmeden kaçınılmalıdır.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Tedaviyi kesmeyi zorunlu kılan karaciğeri etkileyen ters reaksiyonlar ya da biokimyasal rahatsızlıklar. Tedavinin başlangıcında Palpitasyon , sinirlilik, iç sıkıntısı, irritabilite, uykusuzluk; istisnai olark kan basıncında normal sınırlar içersinde bir azlma, yüz kızarması, mide bulantısı, gastralji, taşikardi, ağrı, titreme, ağız kuruması, baş dönmesi, kabızlık, eksitasyon.

İlaç etkileşimleri:

Selektif olmayan M.A.O inhibitörleri: Bir sirkülatuvar kollaps ya da paroksismal hipertansiyon, hipertemi, konvülsiyo, ölüm riski vardır. Genelliklle M.A.O inhibitörlerinin ile sürvectör uygulamasının arasındaki 2 haftalık bir barlık bırakılmasına özen gösterilir.

Kullanım şekli ve dozu:

Günde 1-2 tablet, sabah ve öğle. İlaç akşamlerı kullanılmamalıdır.
Anahtar Kelimeler: Survector {100 Mg 60 Tablet} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Survector {100 Mg 60 Tablet} yan etkileri, Survector {100 Mg 60 Tablet} fiyatı, ilaç bilgileri