Lal Taşı Özellikleri


Lal taşının Özellikleri:


 


Bu taş onu taşıyan kişiye; anlayış ve kurnazlık duygusu verir, bedensel zayıflığa ve kötü insanların acımasızlığına karşı korur. Bedeni kuvvetlendirir, canlandırır ve temizler ve hayal gücünü geliştirir. Kişi kendini heyecanlı hissettiğinde lal taşı onun karar verme yetisini güçlendirir. Kibir gibi yanlış duyguları temizleyerek etrafınıza sevgiyle bakmanızı sağlar. Kendinizi kabullenmenize yardımcı olarak sizi korur. Yaratıcılık konusunda kendinize güvenmenizi sağlayan bir taş olarak da bilinir. Başarı sürecinde cesur olabilmeniz için bu taşı yanınızda bulundurmanız önerilir.


Heyecan, boşluk, sıkıntı gibi hislere kapıldığınızda dengenizi sağlamanıza yardımcı olabilecek bir taştır. Sakinlik hissi verir ve yapmanız gereken işleri bu sakinlik ve yavaşlıkla rahat bir şekilde yapmanızı sağlar. Hangi amaçla kullanılacağına bakılmaksızın, kristal kuvars ile kullanılması etkisini artırması bakımından önerilir.


Uyurken yastığınızın altına koyduğunuzda ise karabasanlardan korur.
Lal taşı; Brezilya, Kanada, Madagaskar, Alaska, Avustralya, Hindistan, USA, Sri Lanka, Afrika, Çekoslovakya, Zaire ve Karolina gibi ülkelerden çıkarılır.